ВЕСТИ, ИНФОРМАЦИЈЕ, НОВОСТИВЕСТИ, ИНФОРМАЦИЈЕ, НОВОСТИ
ВЕСТИ, ИНФОРМАЦИЈЕ, НОВОСТИВЕСТИ, ИНФОРМАЦИЈЕ, НОВОСТИ
АКТУЕЛНОСТИ

Останите код својих кућа, порука је председника Јединствене Србије

Јединствена Србија

06. Април 2020.

Останите код својих кућа, порука је председника Јединствене Србије

 

 Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић - Палма изјавио је данас да Јагодина све чини да спречи ширење корона вируса и помаже људима како би ову ситуацију што лаксе пребродили.

 

Становници Јагодине се стриктно придржавају полициског часа, а и Јагодина је прва у Србији основала кол центар са пет телефонских бројева и почела је с поделом помоћи старијима од 65 година и слабијег материјалниг стања, навео је је Марковић на конференцији за медије која је организована на отвореном простору испред Грдског Центра за социјални рад.

 

"Захвалан сам Јагодинцима, што од суботе до јутрос, докле је трајала забрана, није направљен ни један прекршај, када је у питању полицијски час", рекао је Марковић.

 

Подељено је преко 3.000 пакета грађанима а сваки од пакета садржи 19 артикала, било да је прехрана, лична хигијена или кућна хемија, додао је Марковић.

 

Наставићемо да помажемо док год буде требало, казао је Марковић и оценио да су економаске мере Владе Србије од велике помоћи за привреднике, посебно за мала и средња предузећа, неће морати да отпуштају раднике.

 

Он је захвалио донаторима и спонзорима на помоћи и истакао да је Јагодина једини град у Србији у којем ради зелена пијаца и на коју стиже роба из целе централне Србије.

 

Марковић је оценио да је Србија на време применила одговарајуће мере у борби против корона вируса и додао да имамо и помоћ пријатеља из Кине и Руске Федерација, те да очекује да "све ово неће још дуго трајати".

 

Он је поручио грађанима да су мале шансе да оболе уколико остану у својим кућама и додао да он у свом домаћинству има 12 чланова.

 

"Останите код својих кућа, нађите неку забаву, занимацију, сигурно да ово неће дуго трајати", закључио је Марковић.

Јединствена Србија

04. Август 2020.

"Овај што иде у Книн представља само себе, а не Србе из Хрватске", изјавио је председник Јединствене Србије

“Овај што иде на прославу геноцида и највећег етничког чишћења од Другог светског рата у Книн, чије име нећу ни да помињем, иде лично у своје име и дела своје породице који су били на страни и под командом Анте Гот

Прочитај све

Јединствена Србија

22. Јул 2020.

“Не треба ми министарска фотеља да бих радио добро за Србију”, саопштио је председник Јединствене Србије

  Поводом писања појединих медија да ће у будућој Влади Републике Србије коалиција СПС - ЈС имати два министарска места и да ће то бити лидери те коалиције Ивица Дачић, на месту министра иностраних послова и Драган

Прочитај све

10. Јул 2020.

Приштина новим захтевима жели да поништи Бриселски споразум и Резолуцију 1244

  „Данашњим списком лепих жеља у Бриселу, Приштина је заправо поручила и Паризу и Берлину и Бриселу и Вашингтону да за њих не важи ни Бриселски споразум ни Резолуција 1244. И председник Србије Александар Вучи

Прочитај све

Jединствена Србија

07. Јул 2020.

"СРБИЈА ЧУВА МИР НА БАЛКАНУ" изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма

Данас у селу Кончареву , у цркви св. Јована Крститеља , Драган Марковић Палма са породицом је присуствовао литургији поводом празника Рођења светог Јована Претече и Крститеља Господњег, који је и слава села Кончарева. Н

Прочитај све

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>