ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 30.04.2021.

ПАЛМА : СВИ КОЈИ СУ НАВЕДЕНИ КАО АКТЕРИ ТОГ ЛАЖНОГ ДЕЛА ВЕЋ СУ САСЛУШАНИ, ОСТАЛО ЈЕ ЈОШ ТРОЈЕ ЧЕТВОРО ДА СЕ САСЛУША НАКОН ПРАЗНИКА

„Од самог почетка су лагали и до сада су све слагали у лажном случају који је Ђиалсова радница Мариника Тепић покренула против мене. Драган Ђилас користи жене због емоција грађана Србије и он се крије иза сукања жена, а не ја. Истурио је своју радницу Маринику Тепић, а касније и Санду Рашквић Ивић“, рекао је председник Јединствене Србије, народни посланик и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма, гостујући на Хепи телевизији. „Ђилас је окружен криминалцима, лажовима и преварантима и користи жене. Све ово је његово масло. Европски парламент нам замера што нападамо опозицију. Каква опозиција ? То је интересна организација и најбогатије предузеће та Ђиласова политичка партија. Мариника Тепић није политчар, она је радник запослен код Драган Ђиласа. И сада, пошто им је цео случај на стакленим ногама, јер случаја нема, сада ме нападају за донације и путовања. Сви који су наведени као актери тог лажног дела већ су саслушани, још је остало троје четверо да се саслушају након празника. Ти људи су били очевици, били су присутни на свим путовањима, и свечаним и званичним ручковима и вечерама“, рекао је Марковић.
РАШКОВИЋ ИВИЋ СРАМ ТЕ БИЛО, СРАМУЉО ЈЕДНА, ЛАЖЕШ, ИЗАЂИ НА ТВ ДУЕЛ ДА СЕ ПОГЛЕДАМО У ОЧИ
Након што је у програму Хепи телевизије емитована изјава Санде Рашковић Ивић из Утиска недеље са Нове С ТВ, у којој оптужује Марковића да су на вечери са привредницима из Италије плесале плесачице без гаћа и да су неке девојке подвођене, Драган Марковић Палма је рекао : „Та госпођа Рашковић Ивић каже да су играле неке плесачице, да ми опрости народ на данашњи Велики Петак и да је у соби професора Роберта Вералдија, једног од гостију, била нека гола девојка. Срам те било Рашковић Ивић, срамуљо једна, што би рекао наш народ, зашто лажеш. Прво треба да поштује Хипократову заклетву, а друго она је психијатар и ако је тако давала савете својим пацијентима тешко њима. Госпођо Рашковић Ивић, лажете“, рекао је Марковић и показао деманти на италијанском и на српском језику који је послао професор Роберто Вералди, почасни конзул Србије у Италији, који у писму Драгана Марковића Палму назива домаћином и демантује наводе Рашковић Ивић и који је након те вечере, други дан поклонио пушку Завичајном музеју у Јагодини, која је оставштина његове, иначе баронске породице и захвалио се Драгану Марковићу и граду Јагодини на одличном пријему. „Не могу више овакви лажови и преваранти да представљају нашу земљу у иностранству. Док је та госпођа била амбасадор Србије у Риму наши односи са Италијом нису били никада гори, а данас су најбољи у историји и са Италијом, Немачком, Француском и другим државама“, рекао је Марковић и позвао Рашковић Ивић на тв дуел и да, како је рекао, да се погледају у очи.

ЂИЛАСЕ ИСТИНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ

„Драган Ђилас, окружен криминалцима и профитерима мисли да све може да се купи у животу. Истина не може да се купи Ђиласе. Он каже да је демантовао пре годину или две то што је његова бивша супруга Ива написала у полицији. То Ђилас не може да се демантује, ти си се нагодио и ја разумем његову бившу спругу због деце. Али по службеној дужности морали су да реагују полиција, тужиулаштво и суд. Ову оптужбу против мене Ђиласе не можеш да купиш, не можеш да заташкаш. Сада ме нападају и да сам власник хотела у Кончареву, због чега је власник хотела морао да однесе поседовни лист, па полиција тражи колико је пара са рачуна града легло на рачун тог хотела. Све је лаж. Папири се не могу сакрити. Срам те било Ђиласе и докле ћеш да лажеш. Па кажу зашто се случај изместио у Краљево, што није у Београд. Нека се измести где год ви кажете, може и на Маурицијус и нека дођу и међународни посматрачи. Било где, јер случаја нема. Има само лажног пријављивања. То је случај. Срам те било Ђиласе. Ја немам од чега да се брани, износим само чињенице“, казао је Марковић.