ИЗДВАЈАМО

ЈС У МЕДИЈИМА

ЈС У МЕДИЈИМА - 02.11.2020.

„Тероризам је и на Косову и то окупаторски тероризам“ изјавио је председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма

„Није исти тероризам то што се десило у Француској и тероризам на Косову и Метохији. Наравно, Србија и наш председник осудили су терористичке нападе у Фаранцуској, али нико није осудио на стотине терористичких напада на Косову и Метохији последњих година. Последњи оружани напад на српску децу у близини школе у Доњој Брници код Приштине је такође тероризам. У Француској је изазван тероризам. Тамо је председник Макрон рекао да мора да се поштује слобода говора и подржао редакцију Шарли Ебдоа у исмејавању пророка Мухамеда и десио се треоризам. Ми морамо да поштујемо религију и веру. Ако је Француска држава која осуђује тероризам у свом дворишту, зашо не осуђује тероризам на Косову и Метохији. Тероризам на Косову и Метохији је окупаторски тероризам, где се пуцало и пуца на жене и децу и где је цео један народ протеран. То је мој став“, изјавио је председник Јединствене Србије, Драган Марковић Палма гостујући у Јутарњемј програму ТВ Прва.

 

ПОБЕДИЋЕ ТРАМП

 

„На америчким председничким изборима победиће Доналд Трамп и ја позивам све Србе у САД да изађу на изборе и гласају за Доналда Трампа. Трамп у свом мандату није повео ниједан рат и не саплиће Србију и полако истина о Косову и Метохији доази и до Вашингтона и правда јесте спора, али достижна“, рекао је Марковић.

 

ИЗА ДАЧИЋА СТОЈЕ РЕЗУЛТАТИ

 

„Иза Ивице Дачића стоје резултати и он поштује хијерархију и изузетно поштује председника Србије Александра Вучића и цело време су заједно радили и заједно раде.Видели сте по првим данима рада новог сазива српског партламента да Дачић веома добро ради свој посао и не сумњам у резултате. Они из опозиције не нападају ни програм ни дела, већ само нападају Александра Вучића који је смањио цензус са 5 на 3 посто да би и ти из опозиције могли да уђу у парламент, али ни то им није помогло“, рекао је Марковић.