ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 20.01.2022.

ПАЛМА: ДРЖАВНИ ОРГАНИ ХИТНО ДА РЕАГУЈУ НА ПОКУШАЈ ПЛАСИРАЊА ЛАЖНИХ И ФАЛСИФИКОВАНИХ РЕЗУЛТАТА РЕФЕРЕНДУМА ОД СТРАНЕ ДЕЛА ОПОЗИЦИЈЕ И УЗНЕМИРАВАЊЕ ЈАВНОСТИ ОРГАНИЗОВАЊЕМ ПРОТЕСТА ИСПРЕД РИКа

Реагујући на синоћни прилог у Дневнику ТВ Пинк који се тиче плана дела опозиције да пласирају лажне податке у вези резултата референдума а онда да оптуже власт за манипулацију и крађу на изборима, лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је да државни органи морају да реагују на овакве покушаје пласирања лажних референдумских резултата, и на организовање демонстрација поводом наводне крађе гласова на референдуму. "То је чиста лаж и може се јасно видети на снимку. Ово је била пробна вежба за оно што је опозиција планирала за изборе 3. априла, свесна да ће те изборе изгубити, па жели да направи хаос, не признајући резултате и оптужујући власт за наводну крађу гласова.

Доста је лагао Ђилас и људи око Ђиласа па пошто те лажи више не пролазе, мислили су да ће проћи ако нађу нове лажове, и нашли су председника градског одбора Двери за Јагодину Стефана Вука Милановића. Тај човек нигде не ради, тражио је од мене да му фиктивно запослим ташту из Крагујевца, јер он није хтео да се запосли како не би изгубио социјалну помоћ коју прима. Е такав човек по читав дан преко друштвених мрежа и портала шири лажи, блати и вређа људе који се боре за боље сутра грађана Србије, и заједно са другим квазиопозиционарима измишља и монтира увредљиве садржаје и пласира на друштвене мреже.

Својим лажима они узнемиравају јавност и грађане Србије. Зато позивам надлежне органе да предузму законом прописане мере. Ти лажови морају да схвате да је Србија правна држава. Ђиласове лажи више не пролазе.

СРБИЈА НЕЋЕ ГЛАСАТИ ЗА ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ И ОНО ШТО ПИШЕ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА ВЕЋ ЗА ДЕЛА. Грађани виде наша дела на сваком кораку а дела Ђиласоваца су препуни сопствени џепови" изјавио је Марковић.

Марковић је изјавио да постоји и нормална опозиција која се на изборима бори програмом а не лажима и да је веома изненађен што је за таквим преварама посегнуо представник Двери.

Погледајте у видеу какав план је направио део опозиције како би по ко зна који пут покушао да обмане грађане.