ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 06.04.2021.

ПАЛМА : ЈЕДИНО ОПОЗИЦИЈА У СРБИЈИ ИМА ОПОЗИЦИЈУ И ЧЕКАЈУ ЕВРОПСКЕ ПРЕГОВАРАЧЕ ДА ИХ ПОМИРЕ. КАДА ГОД СУ СЕ НЕКИ СА СТРАНЕ МЕШАЛИ МИ СМО ИЗГУБИЛИ НЕКУ ТЕРИТОРИЈУ, А ДАНАС ЈЕ ТА ТЕРИТОРИЈА КОЈУ ЖЕЛЕ ДА ОТМУ СКУПШТИНА И ВЛАДА СРБИЈЕ

„Нигде у свету се није десило да опозиција има опозицију, а то се сада десило у Србији. Они не могу да се договоре ни око чега, па ни о томе ко ће учествовати у дијалогу о изборним условима. Једни предлажу да учествују сви који желе да изађу на изборе, а то би било њих 160, јер има око 80 партија по два представника. Не могу да се договоре ни ко ће им бити лидер, да ли ће то председник неке странке или нека нестраначка личност. Они чекају да их Брисел помири, али кад год се тај Брисел умешао ми смо изгубили део територије, а очигледно је да је сада та територија Скупштина Србије и Влада Србије, а за те две територије одлучују грађани Србије, а не Брисел и не може се ући у Скупштину Србије и локалне парламенте само зато што си ти себе назвао лидером неке опозиционе партије. Зна се како се улази у парламент, гласовима грађана на изборима“, изјавио је гостујући на ТВ Хепи, председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма. „Ови из опозиције у Србији у последње време шаљу милитантне поруке и желе да посвађају грађане Србије и да се ми вратимо у неко време када се лупало у шерпе и лонце. Прошло је време таквих подела. Данас Србија није оно што је била пре 12, 15 или 20 година. Данас Србија има веома добре резултате“ казао је Марковић.

ЂИЛАСОВИ ВИТАМИНИ СУ ЕВРИ

„Ја не разумем Ђиласа. Избегавам да помињем то име. Ови његови су сада почели да траже да присуствују седницама локалних парламената. И кажу „затворене су седнице“. Па како да присуствујеш када ниси одборник ? Како да седиш у локалном парламенту где седе одборници ? Када су у питању његове паре, ја не улазим у то да ли има 619, 720 или 550 милиона евра. Он каже „нису паре на тим и тим рачунима“, али реци да ли имаш те паре или немаш. Можда си ти те паре поштено зарадио, зашто кријеш, кажеш имам толико и толико. Ови из Европског парламента питају „зашто то стално помињете“. То су господо огромне паре, а да нисмо видели нека хумана дела. Њихова хумана дела су да се плате неки момци да ломе знакове по Београду када се праве улице, да се упада у парламент и да се туку полицајци. Сада нападају председника државе Вучића због најаве поделе витамина пензионерима. А где су витамини које сте ви имали ? Ваши витамини су у еврима“, рекао је Марковић. „Грађани Србије врло добро знају какви су они који су били и какви су ови који су данас. Велика је разлика између њих. И ви из опозиције стално говоре „е када ми дођемо“. Одакле да дођете, из Чикага ? Ви сте све време ту и имали сте прилику да покажете шта знате. Ја вам гарантујем да се Јеремић и Ђилас никада неће договорити. Били су локални избори у више општина и градова и нису изашли на изборе. Они то замишљају овако „спавају, ујутро се пробуде и ево ми смо на власти““, изјавио је Марковић.

ДАНАШЊА ВЛАСТ У ЦРНОЈ ГОРИ ЈЕ АНТИСПСКА И АНТИЦРНОГОРСКА

„Ова Влада у Црној Гори ће поново да изазове немире и иста ће да падне у року од три месеца. Ова Влада Црне Горе не само да је антисрпска, она је и антицрногорска, јер ради у корист штете грађана Црне Горе. Где су вам вакцине у Црној Гори ? Ви сте члан НАТО пакта, па шта чекате да вам донесу бомбе. У Црној Гори ће ситуација из месеца у месец бити све тежа, а ја им то не желим. Ове сезоне Црна Гора неће бити дестинација за српске туристе, зато што је Црна Гора небезбедна за наше грађане“ оценио је председник Јединствене Србије.