ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 27.08.2021.

ПАЛМА: ИСТИНА ЈЕ КОНАЧНО ВИДЕЛА СВЕТЛОСТ ДАНА. ПОЛИТИЧКИМ СМЕЋЕМ, СИЛЕЏИЈАМА, КРИМИНАЛЦИМА , ЛАЖОВИМА , ПРЕВАРАНТИМА НА ЧИЈЕМ ЈЕ ЧЕЛУ ДРАГАН ЂИЛАС ЋУ СЕ БАВИТИ КАДА СЕ СА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ВРАТИМ ИЗ ПАРАЛИЈЕ У КОЈУ ИХ ВОДИМ

Данас је Више тужилаштво у Краљеву дало саопштење у коме се наводи да нема елемената за покретање истражног поступка против Драгана Марковића Палме. Драган Марковић Палма који је све време говорио да је ово кампања лажи оркестрирана од стране Драгана Ђиласа, коју су спроводили запосленици у његовој компанији предвођени Мариником Тепић. Реагујући на саопштење Вишег јавног тужилаштва у Краљеву Драган Марковић Палма је рекао 
" Политичко смеће, силеџије лажови, преваранти, криминалци покушали су да својим лажима да линчују не само мене, већ и Јединствену Србију, Јагодину, моје коалиционе партнере, и изблате читаву Србију. 
Од почетка је било јасно да безочно лажу. Само слеп и глув је могао да не види чињенице и истину, јер наравно да ништа од онога што су лагали није се десило. Сада се види зашто су избегавали мој позив на полиграф и и да бирају телевизију за ТВ дуел. 
Ја морам да поставим питање Браниславу Радосављевићу, лажном сведоку, криминалцу и функционеру Ђиласове странке. 
Шта ћемо сада Браниславе, ово што си урадио није била обична крађа аутомобила. Покушао си да украдеш живот својим лажима не само мени, покушао си да украдеш живот свим члановима Јединствене Србије, мојим јагодинцима, покушао си својим лажима да украдеш живот грађанима Србије. Шта кажеш Браниславе колика законска казна је довољна за ово што си урадио. 
Морам да поставим питање и Мариники Тепић радници запосленој у компанији Драгана Ђиласа и главном извршиоцу ове најпрљавије политичке кампање. 
Колика је плата коју добијаш од Драгана Ђиласа, силеџије који је тукао пред децом таста и жену а да за то није кривично одговарао, која довољна да те не гризе савест што си под плаштом борбе за права жена облатила и обрукала све жене запослене у Јавном сектору у Јагодини, што си покушала лажима да ставиш вечити жиг мени, сарадницима, пријатељима. Колика је плата довољна да те не гризе савест што си читав народ прогласила геноцидним, што измишљаш, блатиш земљу која ти је дала све а којој враћаш на најгори могући начин. И да ли мислиш да својим лажима, измишљањем афера, блаћењем свих људи који не мисле као твој газда Драган Ђилас, можеш бити изнад закона, изнад народа који те је презрео, и изнад државе коју тако здушно блатиш где стигнеш. Одмах да ти кажем да ниси и да ћу те гонити на суду до краја и да нема толико велике плате коју ти Ђилас даје која ће покрити све лажи, злобу и бруку коју си нанела не мени него и Србији и њеним грађанима. 
Постављам питање и Санди Рашковић Ивић да ли Хипократова заклетва коју је дала јој даје за право да се као психијатар бави психичким инжењерингом нације, играјући се са најтананијим емоцијама грађана тако што лаже чим отвори уста. Јер то што је лагала о мени јесте управо поигравање са најтананијим емоцијама грађана Србије. Јер сви смо ми родитељи и сви смо осетљиви на питање деце, слабијег пола. Ниси погазила само Хипократову заклетву већ и заклетву дату држави Србији да ћеш као дипломата штитити интересе своје земље. А направила си дипломатски скандал увукавши у своје лажи и амбасаду Италије и бившег почасног конзула Србије у Италији, господина Вералдија који су морали да демантују твоје опаке лажи. Е па госпођо Ивић народ све види и све зна а сигуран сам да се и твој покојни отац у гробу преврће због твојих недела. 
И на крају питам Драгана Ђиласа, да ли су ти лако стечене паре толико свете да ти ништа друго у животу није свето. Није ти света ни породица коју си оставио и касније тукао, није ти света држава у којој си све зарадио па је сада пљујеш када више не можеш да је музеш, нису ти свети ни грађани, које презиреш зато што те неће, па си спреман да погазиш сваку њихову вољу. Свете су ти само паре. Како можеш мирно да спаваш након свих ових лажи којима си ти директно дириговао. 
И нећу се данас више бавити овим лоповима, криминалцима, лажовима, преварантима и насилницима јер радим нешто лепо за грађане Србије, доводим 1000 пољопривредних произвођача из 35 градова из целе Србије у Паралију на 5 дана. А када се вратим у Србију држаћу у Београду конференцију за новинаре на којој ћу изнети целу истину о лажима и намерама овог политичког смећа " изјавио је Марковић.