ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 22.04.2021.

ПАЛМА : МОТИВ ЂИЛАСА И ЊЕГОВЕ РАДНИЦЕ ЗА НАПАД НА МЕНЕ ЈЕ ДА МЕ ЗАУСТАВЕ ДА ПРИЧАМ У ПАРЛАМЕНТУ О ЊИМА. ТЕК ЋУ ДА КАЖЕМ СВЕ ШТО ИМАМ КАДА СЕ ЗАВРШИ ОВАЈ ПОСТУПАК

„Позивам све жртве у Србији за све случајеве, а посебно оне које жели да прикаже радница Драгана Ђиласа Мариника Тепић, без имена и презимена, да оду и да се директно јаве надлежним органима, полицији и Тужилаштву. Те жртве које помиње радница Драгана Ђиласа Мариника Тепић не постоје, нити постоји било ко, ко је имао било какве непријатности од мене или других функционера локалне самоуправе у Јагодини. Радница Драгана Ђиласа помиње и неке девојке које раде у Јавном комуналном предузећу „Стандард“, а које, како каже радница Драгана Ђиласа, примају плату, а не долазе на посао. И за то ће бити тужена Мариника Тепић. У том јавном предузећу сада има 150 радника мање него што је било раније, нико није запошљен, осим неколико радника који косе траве и заливају цвеће. Она помиње и мој кабинет који позива и организује сва путовања. Ђилас и његова радница Мариника Тепић желе да тиме девалвирају сва та путовања, рекавши да се на тим путовањима свашта ради, Ја сам од 2004. до сада 47 000 људи из Јагодине и целе Србије водио у неку државу. И све то су пратили и камере и новинари. Напад на мене је почео када сам у Скупштини Србије питао Ђиласа да каже да ли има или нема паре које се помињу, 619 милиoна евра и где су и да ли је платио порез на добит. Мотив за напад на мене од стране Ђиласа и његове раднице је да ме зауставе да не причам у парламенту и да их питам све што су радили и како су радили до сада и да кажу грађанима да на следећим изборима не гласају за мене као личност коју представљају на начин који је дно дна и да тако профитирају на изборима. Када заврши све ово рећи ћу ко ме све напада и зашто“, рекао је, гостујући на телевизији Хепи, председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма.

ДАНАС 410 ЖЕНА ИЗ ЈАГОДИНЕ ТУЖИ МАРИНИКУ ТЕПИЋ

„Њихов циљ је био да сакрију наводног сведока, тако што су га скрембовали, да не буде доступан надлежним органима. За 15 минута смо открили идентитет тог лажног и Мариникиног „заштићеног“ сведока. Сведок мора да има кредибилитет и доказе. А овај лажни сведок помиње 2010. и 2011. годину као дешавања у хотелу „Алфа“ у Кончареву, када тај хотел није постојао и помиње да је тај хотел мој, а немам везе са власништвом тог хотела“, рекао је Марковић. „Дајте сви ви који сматрате да сте на било који начин жртве, идите у полицију и тужилаштво и то пријавите. Људи, ја сам породичан човек, имамо петоро унучади, три унуке, да тако нешто неко уради мојим унукама, ја би то завршио пре суда“, каже Драган Марковић Палма. „Та Ђиласова радница каже да се ја кријем иза жена. Она је увредила све жене у Јагодини и све које раде у локалној самоуправи и јавним предузећима речима да се запошљавају након што се добро „друже“. Ђиласова радница је увредила све жене и њихове породице и њих 410 ће данас тужити Маринику Тепић због тога.

ЈА НИСАМ ОКРИВЉЕНИ. НЕЋУ ДА СПАВАМ ДОК НЕКО НЕ ОДЕ У ЗАТВОР, ЈА ИЛИ МАРИНИКА И ЂИЛАС

„Нећу да спавам док у затвор не оде Мариника Тепић Драган Ђилас или ја. Ја нисам окривљени, сам сам отишао у Тужилаштво и затражио хитну истрагу. Позивам их све да идемо на полиграф и Ђилас и Мариника и скрембловани сведок и ја. Ко не прође полиграф нека иде у затвор. Зашто то не ураде, чега се плаше ?“, упитао је Драган Марковић Палма. „Ја сам православац, направио сам цркву у Кончареву и „Тако ми моје цкрве“, не постоји нико ко је био жртва или на било који начин злостављан, приморан, како помиње Мариника Тепић. У цркву коју сам направио се кунем. Не волим да се кунем у децу и унуке, Нека се Ђилас закуне у било шта да је истина то што прича његова радница Мариника Тепић. Ја сам човек који презире и када у новинама прочита да неко злоставља жене, а камоли децу. То за шта ме оптужује Мариника Тепић је јаче од геноцида, то нема термин. Да видим те сведоке, изађите бре људи. Желим да се истина доведе до краја. Нека Ђиласова радница изабере Тужаилаштво, које год хоће и где хоће. Ја се одмах слажем. Нема стајања са овим, У затвор или Палма или Марника и Ђилас“, поручио је председник Јединствене Србије.