ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 01.06.2021.

ПАЛМА : СРАМОТА! ДРАГАН ЂИЛАС ТУКАО ЖЕНУ ЗБОГ АЛИМЕНТАЦИЈЕ А ДАНАС ГОВОРИ О АЛИМЕНТАЦИОНОМ ФОНДУ

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма прокоментарисао је данашњу конференцију за новинаре у просторијама Странке слободе и правде.

" Ја сам виђао у животу да људи немају ни трунку стида и срама али је Драган Ђилас данас превазишао све до сада. Тај доказани силеџија, који је тукао бившу супругу Иву Ђилас и њеног оца, и то све пред децом, и нанео им тешке телесне повреде, тај насилник који је претио бившој жени да ће јој одрубити главу, а све због тога што је желео да избегне да плати алиментацију, данас је истурио свог најплаћенијег радника да држи конференцију за новинаре и да се залажу за формирање алиментационог фонда. Још кажу желимо да ти невидљиви људи, самохрани родитељи постану видљиви. Јел то треба да се ради као што си ти радио Ђиласе, тако што си сакрио у некој фиоци Службену белешку у којој те бивша жена Ива Ђилас оптужује за насиље у породици? Јеси ли сакривањем те Службене белешке учинио своју бившу супругу, видљивијом. Или си тако сакрио и њу и злочин који си учинио према њој, њеном оцу и деци која су све то гледала? Какав си ти лицемер Драгане Ђиласе! Срамота је да се насилник као ти лажно представља као тобож борац за демократију, правду, права жена и самохраних родитеља. Је ли то твоја демократија да упадаш са тестером у јавни сервис, да претиш полицији, студентима. Да ли је правда то што утичеш на институције да не реагују на пријављено насиље које си учинио према бившој породици, да ли је твој начин борбе за права жена тако што их тучеш и претиш да ћеш им одрубити главу и да ли је твоје залагање за алиментациони фонд како би своју обавезу да плаћаш алиментацију пренео на државу јер ти много тешко пада да одвојиш неку цркавицу за своју бившу породицу. Срам те било лицемеру!

Народ у Србији добро зна ко си ти Драгане Ђиласе. Зато ти бежиш од народа и лажима трујеш европске институције и званичнике и преко њих покушаваш да против воље народа дођеш на власт. Зато ћу Ђиласе свим европским институцијама, почев од Европског парламента послати праву истину о теби, тако што ћу документима показати ко си заправо ти, да си све супротно од онога за шта се представљаш лицемеру.

Сутра ћу поднети и кривичну пријаву да се утврди истина о томе како си заташкао Службену белешку коју је потписала твоја бивша жена.

И за разлику од тебе који и данас преко своје раднице и преко својих медија лажеш о мени, ја ћу све доказати у институцијама наше државе и документима и истином" изјавио је Марковић реагујући на данашњу конференцију за новинаре Ђиласове странке.