ИЗДВАЈАМО

АКТУЕЛНОСТИ

АКТУЕЛНОСТИ - 27.06.2024.

ОДГОВОР НА ЛАЖИ НИКОЛЕ РАДОСАВЉЕВИЋА

Никола Радосављевић, председник Градског одбора СНС у Јагодини и народни посланик је на друштвеним мрежама изнео низ лажи и манипулација на рачун градске власти користећи нестанак воде због квара на водоводном постројењу за убирање јефтиних политичких поена. Он мисли да је памћење грађана Јагодине толико кратко да су заборавили да је Никола Радосављевић до јуче био део власти коју сада критикује.

Прва покварена лаж и манипулација Николе Радосављевића јесте да се путује на луксузна путовања а да грађани немају пијаћу воду.

Наравно да једно са другим нема никакве везе, јер путовања се организују парама од донатора и немају ама баш никакве везе са буџетом града Јагодине. Никола Радосављевић је последња особа на свету која има права да говори о донацијама. Као прво ми наше донације не кријемо и 100% су јавне и видљиве и наше донације троше грађани Јагодине, а донације Николе Радосављевића су завршиле у његовом џепу, у његовим бројним објектима и некретнинама.

Но када смо већ код буџета града Јагодине, буџет би свакако био богатији када би Никола Радосављевић решио да коначно плати порез на имовину, који не плаћа 7 година. Наравно ни струју није плаћао пуних 6 година, дуговао милионски износ, што је на задњој седници Скупштине града Јагодине потврдио и Добрица Милошевић, директор дистрибуције у Јагодини, иначе одборник СНСа, који обичним грађанима искључује струју за дуг од неколико хиљада динара. То признање можете видети у видеу испод текста.

Друга велика лаж је да годинама није улагано у водоводну инфраструктуру. Град Јагодина је 2015. године уложио 4.7 милиона евра за замену по здравље штетне азбестне водоводне цеви, новим цевима у дужини од 8.5 км, изградио потпино нову водоводну мрежу у преко 30 улица у граду, изградио 2 нова бунара и реконструисано све постојеће бунаре, реконструисао пумпну станицу Рибаре, уградио нове аутоматизовано пумпе и повезао резервоар на Ђурђевом брду са градском мрежом. Никола Радосављевић то добро зна, и у толико је одвратнији овај покушај манипулације грађанима Јагодине.

Ове године у буџету планирано пројектовање, изградња и опремање још 3 нова бунара на изворишту. Вредност те инвестиције је 60 милиона динара. И то Никола Радосављевић добро зна јер је гласао за тај буџет. Али осведочени лажов, Никола Радосављевић је навикао да лаже и манипулише, уместо да каже шта је он за 8 година учествовања у власти успео да допринесе да грађани Јагодине имају воду.

Грађани Јагодине ће имати уредно снабдевање водом како су имали свих ових година, квар ће брзо бити поправљен, само Никола Радосављевић никако не може да се поправи. Тај лажов ће отићи у политичку историју а ако државни органи буди радили свој посао отићи ће и на подужи принудни одмор.

Ко губи има право да се љути али нема право да лаже и манипулише!